Hej alle sammen! Tak fordi I er kommet forbi i dag. Det skal handle om en dygtig VVS’er i Brønshøj i dag, som jeg har gjort brug af, da jeg skulle renovere hus sidste år. Det var en længere process, hvor jeg havde et tæt samarbejde med dem. Læs med og lær mere.

Hedegard VVS i Brønshøj får dine boligdrømme til virkelighed

Drømmer du om at renoverer? Eller bygger I nyt hus? Så kan du med fordel læse med her på bloggen i dag. Det skal nemlig handle om en helt bestemt VVS’er i Brønshøj, som er super dygtig til at være projektleder på netop nybyggerier og renovationer. De har mange års erfaring på området, og derfor ringede jeg også trygt til dem, da jeg skulle igang med boligprojektet i 2019. Min mand og jeg byggede hus lidt udenfor Brønshøj og begyndte på dette i starten af 2019. Dog røg vi ind i nogle forhindringerne håndværkerne imellem og vi fandt hurtigt ud af, at med vores fuldtidsjob, så var det svært at være projektleder på dette. Derfor ringede jeg til denne dygtige VVS’er, som hurtigt gav os et tilbud. Vi synes, at prisen var super rimelig, og de kunne tilmed stille et stort netværk af dygtige håndværkere til rådighed for vores projekt. Det var mega fedt. Så vi hyrede dem og de gik igang i marts 2019.

Nu er det 2020.

Det er 2020 nu, og jeg skriver denne blogpost fra min sofa i vores nye hus. Jeg er simpelthen så glad for, at vi tog beslutningen om, at hyre denne VVS’er i Brønshøj til at stå for vores projekt. Det hele gik mange gange hurtigere, end det ville have gjort, hvis vi skulle binde enderne sammen udenfor vores fuldtidsjob, som jo tager det meste af vores tid i løbet af ugen. Jeg blev pludselig fri for de mange telefonopkald og møder, som jeg ellers havde set frem til at skulle deltage i. Dejligt! Hedegaard VVS tog sig af det hele, og jeg fik en opdatering enten per sms eller en opringning sidst på ugen, hver uge. Så kunne jeg følge med og tage ud til huset i weekenden og tjekke hvad der så var blevet lavet. Det hele blev altså lidt sjovere af det her. Så bi kunne faktisk rykke ind i huset slut oktober, hvor alting var klar og vores møbler bare skulle sættes på plads. Vi holdte tilmed vores første jul her i huset for hele vores familie.

Læs mere her.