Ønsker du rådgivning til valg af nye gardiner hjem til stuen eller soveværelset? Så skal du læse med i dette indlæg. Her kan du nemlig få gode råd til, hvilke gardiner, som du skal vælge. Er du til tunge og mørke gardiner eller lette og lyse gardiner? Det vil du finde ud af, når du har læst dette indlæg. I dag skal det også handle lidt om Gardinbussen, som reddede min indretning. De hjalp mig med at finde de perfekte gardiner.

Hvad er du til?

Det er det store spørgsmål. Der er simpelthen frit valg på alle hylder. Det kan også betyde, at det er rigtig svært at beslutte sig for, hvilke gardiner, som passer bedst til hjemmet. De fleste eksperter mener, at der skal være en form for rød tråd, hvis man har mange gardiner i hjemmet. Om det er farven på gardinerne eller materialet, så bør der være en sammenhæng. Leder du efter et moderne og trendy look eller går du efter det klassiske? Skal det være mønstre eller skal det bare være ensfarvet? Vil du have gardiner, som er transparente eller skal de kunne mørklægge al sollys? Det kan du få hjælp til at bestemme hvis du stadig ikke ved det. Kontakt gardinbussen! Du kan læse meget mere om virksomheden lige nede under.

Gardinbussen redder dagen

Gardinbussen er en virksomhed med mange års erfaring. Derfor er deres eksperter også super gode til at rådgive deres kunder og potentielle kunder. De har et bredt udvalg af gardinstof og tilbehør samt indvendig og udvendig solafskærmning. Dette indebærer også screens og markiser. De står altid klar med et godt tilbud, som er helt uforpligtende. Deres eksperter hjælper også med at nedtage og opsætte dine nye gardiner, når du har besluttet dig.

Mine nye gardiner

Gardinbussen hjalp mig med at finde frem til de bedste gardiner. Jeg ønskede nogle pæne mørklægningsgardiner til soveværelset og nogle lyse gardiner i let stof til stuen. Gardinbussen guidede mig til at vælge hvide mørklægningsgardiner og nogle lyse hør gardiner. Gardinerne passede perfekt sammen og de kom også hjem til min lejlighed og hjalp mig med at sætte dem op. Det værdsætter jeg utroligt meget i en travlt hverdag. De var også meget fleksible i forhold til tidspunkt og havde flere ledige tider på den specifikke dag.

 

En blowerdoor test kan være altafgørende for din varmeregning. Hvis du aldrig har hørt om det, anbefaler jeg dig at læse om det i linket.