Hej alle sammen! Så skal vi tale om et super smart trådhegn, som fungerer i rigtig mange forskellige sammenhænge. Det kan både være, at du skal have hegn rundt om en børnehave, med det duer også, hvis du skal hegne en mark med dyr ind eller et område forbudt. Læs med her.

Skal du hegne et område ind? Læs med her om trådhegn

Et trådhegn er super godt, når det kommer til at skulle hegne forskellige områder ind – læs mere her. For eksempel kan det bruges til at hegne en børnehave ind, og man kan herefter eventuelt lægge noget støjdæmpende bagved eller foran hegnet, så børnene ikke generes af hverken vej, tog eller andre lyde der måtte være tæt på. Det kan også være, at du har en virksomhed, hvor der skal hegnes et område ind med pigtråde for oven af hegnet, fordi det er ‘område forbudt’. Det kan her være rigtig godt at have den rullende pigtråd på toppen af et trådhegn, så det skræmmer enhver væk. Der er ihvertfald ikke nogen, som kravler over sådan et hegn. Det kan også være, at du har en mark, hvor der går køer, heste, grise, får eller andet. Dem vil du helst ikke have løber væk, så her kan man opsætte et trådhegn med stød. Det betyder således, at hvis dyrene prøver at skubbe til hegnet eller på anden måde at komme ud, så får de et lille stød. Det er ikke mega ubehageligt for dem, men det er nok til, at de ikke har lyst til at prøve igen.

Forskellige farver på hegnet

Du kan også få hegn med forskellige farver. Dette er en god idé, fordi trådhegnet så kan blande sig lidt mere i det miljø, som det står i. Skal du for eksempel hegne en legeplads ind, kunne hegnet være rødt, som indbyder børnene lidt mere til at komme over til legepladsen, fordi der er knald på farven. Rundt om et firma er det sølv/metalfarvede trådhegn en stor favorit. Rundt om en mark med dyr kan man for eksempel vælge den mørkegrønne, som igen går lidt mere i et med omgivelserne. Det er da smart? På den måde bliver det hele også lidt pænere. Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvad du kan få af forskellige hegn, så kan du læse meget mere på den hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i artiklen.

Du kan også læse meget mere på bloggen her.