Hej bloggen! I dag skal det handle om trådhegn. Et trådhegn egner sig vel til både små og store arealer, så det duer til skoler, boldbaner, legepladser eller andre arealer, som skal hegnes ind. Læs med på bloggen i dag, hvor jeg vil fortælle dig om ML Montage og deres hegn.

Hvordan monteres et trådhegn?

ML Montage fortæller inde på deres hjemmeside, at et trådhegn typisk monteres på stålstolper, som er varmegalvaniserede – læs mere her. Herefter monteres selve ståltrådene mellem stolperne – mønstret og metoden afhænger af, hvilken type trådhegn der er tale om. Der kan vi tale om her i artiklen i dag. Der findes forskellige varianter af, hvilket hegn man kan få sat op. Blandt andet kan du få flethegn, panelhegn og strømhegn. Disse er alle forskellige og bedst til forskellige områder. For eksempel er et strømhegn bedst til at indhegne marker, hvor der går heste og køer. Eller andre dyr. Hvis man indhegner et sted, hvor man ikke vil have, at folk kan komme ind, så kan man tilføje pigtråd til toppen af trådhegnet, så der ikke kan klatres over det. Disse hegn blender sig ind i området, da de som oftest er i alle RAL-farver.

Du kan også få en serviceaftale med i dit køb

Når du køber dit trådhegn hos ML Montage, så kan du også få serviceaftaler på løbende vedligeholdelse med. Dog skal det siges, at de går højt op i kvalitet hos ML Montage. De monterer ikke et produkt, som de ikke selv kan stå inde for og derudover er deres forskellige trådhegn holdbare og bygget til at modstå det skiftende danske vejr. Hvis du tilkøber en serviceaftale hos dem, så aftaler i sammen hvor tit dit hegn skal have service. Dette kan variere efter hvilket hegn du skal have sat op og hvor stort et areal det skal sættes op over. Inde på deres hjemmeside kan du se meget mere til deres forskellige hegn, samt finde deres kontaktinformation, så du kan få deres priser og meget mere info. Ud over hegn, kan du også få porte hos ML Montage. Dette kan du igen læse meget mere om, når du besøger deres hjemmeside, hvor de har alt den information du skal bruge samt kan kontakte dem for at få et tilbud. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig, som er på udkig efter et hegn.

Læs flere tips på bloggen her.