Når man skal afholde et arrangement, hvor man ønsker at invitere flere gæster end hvad der er plads til i hjemmet, er det først indskydelse nok at leje et festlokale. Dette er en lille smule upersonligt og derudover er det faktisk heller ikke helt billigt. Men hvis du har en flot have og vi bevæger os i sommerhalvåret, så er der faktisk en anden mulighed til dig. Med et telt i haven kan du nemlig opnå en en hyggelig og personlig atmosfære, lige ved dit hjem. Således kan du faktisk også selv vælge om hvorvidt du også ønsker at benytte hjemmet indenfor. Men festtelte er dyre, svære at stille op og bliver sjældent brugt så mange gange i løbet af sin levetid. Derfor tilbyder Fyns Serviceudlejning, teltudlejning i hele Danmark. Læs med her i artiklen og find ud af hvad du kan forvente af virksomheden.

Teltudlejning – Hvilken størrelse?

Når det kommer til teltudlejning, så er det selvfølgelig vigtigt at få en telt størrelse på plads. Men først og fremmest skal du finde ud af om hvorvidt dit telt skal stå på græs eller sten. Med græs, kan man nemlig montere teltet med pløkker. Mens man på asfalt eller beton bliver nød til at benytte store betonklodser, således at teltet står fast. Herudover kan man tilvælge gulv og en helt masse andet ekstraudstyr. Når man har valg underlag, så skal man finde teltstørrelsen. Hos Fyns Serviceudlejning tilbydes der telte med en bredde på 3 meter, 6 meter, 9 meter, 10 meter og 12 meter. Dette er de standartstørrelser som der tilbydes og for langt de fleste kunder, vil disse telte dække behovet.

Hvad hvis mit telt skal være større?

Hvis du ønsker at leje et telt der er større end disse 12 meter i breden, er der faktisk også mulighed for det. Fyns Serviceudlejning har nemlig en lang række samarbejdspartnere, som tilbyder festtelte som er større en du kunne forestille dig. Det er derfor kun fantasien der sætter grænser for hvor stort dit telt egentlig kan blive.

Min søns konfirmation

Da min søn skulle konfirmeres, var vi ret opsat på at leje et festtelt. Fyns Serviceudlejning er landsdækkende og enormt veletablerede og derfor vidste jeg at virksomheden havde styr på deres sager. Vi foretog teltudlejning og benyttede os faktisk også af muligheden til at leje en masse praktiske ting til mad og servering. Det var en fantastisk oplevelse og alt kørte som smurt.

Her kan du læse om den nye Mercedes Benz A Klasse.