I dag på bloggen skal vi tale om nye biler. Leder du efter din næste bilkøb? Så skal du klart have fokus på den nye Mercedes Benz A Klasse, som er helt ny på markedet. Den er spækket med komfort og ny teknologi, som gør den til en leg at køre.


Stilsikkert design med den nye Mercedes Benz A Klasse

Hvis du vil have det hele i én og samme bil, så skal du kigge på Mercedes Benz nye A Klasse design. Den er spækket med cool features som Intelligent Drive, som betyder, at bilen kan køre delvist automatisk. Dette kan lade sig at gøre med et kamera- og radarsystem, som konstant analyserer trafikforholdene, mens den adaptive fartpilot ved brug af data fra navigationssystemet sørger for, at bilen automatisk tilpasser sig vejens forløb. Men der er også masser af lækkert design at finde. Pileformet front, LED High Performance-forlygter, massagefunktion i sæderne, samt en markant kølergrill. Derudover er den rummelig med sin nyfortolkede kabine og et 370 liter bagagerum, som gør det muligt at pakke til en ferie og stadig føle sig tilpas som passager og chauffør.

“Hey Mercedes”

Mercedes Benz nye A Klasse er springfyldt med fremtidens hits. Det første, der overrasker, når man stiger ind i bilen, er det store widescreen display. Her finder man speedometer og infotainment, som smelter perfekt sammen og leverer alle informationer i øjenhøjde. Den store skærm er udstyret med den nyeste touchscreen-teknologi, som Mercedes Benz kalder MBUX-infotainmentsystem. Denne teknologi gør det muligt for fører og bil at kommunikere på en helt ny måde. Det er et stemmesystemet, som vi kender Amazons Alexa og Google’s “Hey Google”. Nu skal du bare sige “Hey Mercedes”, så vækkes navigationen øjeblikkeligt. Herfra kan du styre musik og temperatur styres ved hjælp af stemmen alene. Systemet kan tilmed tilpasses sine brugere og giver begrebet kunstig intelligens helt ny betydning. Dette gør køreturen virkelig sikker, fordi du aldrig skal kigge ned på bilens skærme eller din telefon, men bare kan styre systemet med din stemme. Det gør også køreturen til en leg, fordi det er et super sjovt system at lege med. Man kan styre hele bilen på denne måde, og det er den ægte følelse af luksus. Så hvis du leder efter ny bil er du forhåbentlig ikke i tvivl mere. Du kan læse mere på Mercedes Benz hjemmeside, hvor du også kan booke en prøvetur.

Du kan læse meget mere om den nye A Klasse Sedan lige her.