Du tænker måske, hvordan kan det være godt for økonomien? I dag på bloggen skal det handle om netop dette. Hvordan teambuilding kan styrke dit firma og i sidste ende firmaets bundlinie. Læs med i dag og lær mere om, hvor I kan lave teambuilding og hvordan det foregår.

Teambuilding er godt for dit firma

Teambuilding er ikke kun godt for sammenholdet blandt dine medarbejdere, det er også genialt, hvis du vil styrke tallet på din bundlinie. Når dine medarbejdere får lov til at lave teambuilding i forlængelse af arbejdet, så bliver de ikke kun gladere, men også mere effektive. De bliver motiveret til at møde op på arbejde og gøre et godt stykke arbejde. Med Teambuilding lærer dine medarbejdere hinanden at kende på en helt ny måde. De får lov at arbejde sammen i situationer, som er ude af de vante rammer. Man får nye roller og kan derfor vise andre sider af sig selv. Lad os tale mere om, hvilke typer teambuilding I kan lave. Med AWA har I mulighed for at lave moderne teambuilding i København, hvor der er ting som Bueskydning, Citychallenge, madlavning, beatboxing, cocktailkursus, bagning af cupcakes, curling, malerilærer og meget mere. Det er altså ikke bare den klassisk forhindringsbane, som man kender.

Top 10 hos AWA

AWA har en kategori, som hedder Top 10. Her kan man se de mest populære events blandt deres kunder. Man skal lige have in mente, at AWA laver events for virksomheder, så det er altså ikke for private fester. Hvorfor AWA? Inde på AWA’s hjemmeside kan du læse mere om, hvad AWA kan tilbyde med deres teambuilding. Der er mange fordele ved at lave teambuilding med dem. De hjælper organisationer med at skabe glade medarbejdere, de tror på, at glade medarbejdere giver bedre resultater, AWA gør det nemt at give medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige, de har over 10 års erfaring med events på alt fra 10 til 10.000 mennesker, og så er de en del af et af landets største eventbureauer, Nordic Event, og har derfor kompetencerne og netværket til at levere store oplevelser uanset gruppens størrelse. Når du kontakter AWA, så sætter de stor ære i at lave et event, så det passer præcis til jeres behov. Det kan være en hel dag eller en halv dag, præcis som det passer jer. Du kan læse meget mere på bloggen lige her, hvor det også handler om teambuilding.