Der er mange virksomheder, som benytter sig af teambuilding. Hvorfor? Teambuilding styrker medarbejderne og dermed også bundlinjen. Det giver blandt andet motivation og bedre samarbejde overordnet i virksomheden. Der findes mange forskellige former for teambuilding og derfor også noget for enhver virksomhed. Læs med i indlægget, hvis I kunne være interesseret i at styrke jeres virksomhed yderligere.

Hvad er teambuilding

Teambuilding står for en lang række aktiviter, som en gruppe kan udføre, for at styrke teamet. Typisk er teambuilding for virksomheder og organisationer, som ønsker at styrke medarbejderne. Det er utroligt vigtigt at have glade medarbejdere, da glade medarbejdere skaber bedre resultater. Der er blevet lavet en del undersøgelser om dette og det viser sig at være rigtigt.

“Vi prøvede teambuilding”

Da jeg foreslog teambuilding til ledelsen, blev der straks sendt en mail ud til alle medarbejderne. Ledelsen var helt vilde med idéen om at motivere medarbejderne i virksomheden. Jeg oplevede nemlig, at en del af mine kollegaer ikke var glade i hverdagen. Dette førte til irritation blandt os og der blev tit diskuteret om ligegyldige ting på arbejdspladsen. Jeg fortalte om dette problem til en af kvinderne i min mødregruppe og hun foreslog teambuilding.

Selve oplevelsen

Datoen blev sat af ledelsen og vi tog alle afsted til vores første teambuilding aktivitet. Vi er en mindre virksomhed i København og derfor passede det perfekt at prøve aktiviteten Escape Room. Organisationen AWA arrangerede hele turen for os og derfor behøvede vi ikke at tænke på andet end at dukke op til aktiviteten. Det var en sjov oplevelse og vi kom tættere på hinanden. Vi lærte hinandens styrker og svagheder at kende og samtidig benytte os af hinandens kompetencer. Vi fik samtidig en masse sjove historier til frokosten, som vi kunne grine af.

Prøv AWA – After Work Arangement

AWA er en organisation, som hjælper virksomheder med at få et bedre sammenhold, effektive medarbejdere og bedre resultater. AWA tror på at teambuilding er vejen til motiverede medarbejdere. Organisationen har over 10 års erfaring med events på alt fra 10 til 10.000 mennesker og samtidig er de en del af et af landets største eventbureauer. AWA er med deres kunder hele vejen og har derfor også en repræsentant med til selve aktiviteten. På denne måde skal I ikke bekymre jer, hvis der skulle ske noget under arrangementet. Derudover har AWA de bedste samarbejdspartnere, som I kan vælge imellem. De tilbyder alt fra madlavningskursus til overlevelsestur i det fri.

Leder I efter et venue i København til en firmafest? Så klik på linket.