Det er søndag og tid til vores ugentlige søndagssnak. I dag skal det handle om autopolstring. Hvis du ikke helt ved, hvad det er, så skal du læse med i dag. Vi skal både tale om, hvorfor det er en god investering, hvem der laver autopolstring, og hvad der kan ompolstres.

Autopolstring hos KA Autosadelmager

Autopolstring giver først og fremmest udtryk for, at det har noget med biler om polstring at gøre. Men det er faktisk ikke kun biler, som kan blive ompolstret. KA Autosadelmager ompolstrer også møbler, både, motorcykler og andet. Men lad os først tale om, hvis du får udskiftet din bils interiør. Du kan gøre meget ved din bil, så den atter kommer til at stråle. Du kan få udskiftet din bils indvendige interiør med læder og opleve følelsen af luksus ligesom da du købte den. Eller måske har du købt den brugt, og vil investere i den, så du kan køre rundt i luksus. Du kan vælge en læderkabine og lædersæder, som er lette at rengøre, samtidig med din bil får et eksklusivt look. KA Autosadelmager sætter også nyt læder på rat eller udskifter dit ratbetræk efter dine ønsker. Du kan selv vælge hvilken farve syning, materiale, og farve, du ønsker på dit nye ratbetræk.

Møbelpolstring – ombetrækning af møbler

Som sagt er det ikke kun biler, som kan blive ompolstret, selvom KA Autosadelmager kalder det autopolstring. Det kan være, at du har antikke møbler, der trænger til et ny look, eller at dine møbler blevet nedslidte. Det behøver ikke være designermøbler, selvom mange mennesker vælger at putte nyt liv i deres designermøbler, fordi de kostede mange penge i første omgang. KA Autosadelmager får dine antikke eller slidte møbler til at stråle på ny – præcis ligesom med autopolstring af din bil. Og du skal ikke være fikseret på selve stoffet, som er på dine møbler nu. KA Autosadelmager udskifter gerne fra stof til læder eller omvendt. De er eksperter i ompolstring af møbler, med over 15 års erfaring. De har vi arbejdet med antikke-, designer- og moderne møbler fra Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Børge Mogensen, Wegner og Nanna Ditzel. KA Autosadelmager kan lave ompolstring af stole, ombetrækning af stole, putte læder på stolesæder, betrække stole, ompolstring af sofa, ombetrækning af sofa, restaurering af møbler, reparation af møbler og meget mere. Du kan læse alt om det og kontakte dem via deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs mere på bloggen her.