I dag på bloggen skal det handle om den nye A Klasse Sedan fra Mercedes Benz. De er netop udkommet med den nye, meget populære model, som rigtig kan vende hoveder, når den kommer kørende på de danske veje. Den er i lækkert design, har god komfort, og oser af luksus.

A Klasse Sedan som oser af luksus

Det er sjældent, at der er så meget hype omkring en ny bil, som denne A Klasse Sedan fra Mercedes Benz her fået. Det er en super populær model, som har fået et nøk opad på design og komfort. Hvis du allerede ny vil tjekke bilen ud, så kan du klikke på billedet ovenover, som vil lede dig direkte til Mercedes’ hjemmeside for deres A Klasse Sedan. Hvis du vil lære mere om bilen først, så læs endelig med. Denne bil har et flot nyt design, som bibeholder den sportslige og lettere muskuløse front kendt som “Shark Nose”. Det er en bil i kompaktklassen med smukke og simple sedanlinjer, som gør den til en helt ny spiller i A-Klassen. Du kan designe den helt som du ønsker, både udenpå og indeni med alle de ekstra features, som du har lyst til. Dette kan du læse meget mere om på hjemmesiden.

Mere komfort, mere plads

Med denne A Klasse Sedan model har Mercedes Benz sammenført tryghed og komfort i et gennemført “Wrap-Around” design, som byder på trygge rammer for chauffør såvel som passagerer. Alle er komfortable, når de er ude at køre i denne model. Den har det lækre Mercedes-Benz User Experience, som i dagligt tale er kendt som MBUX. Dette system giver dig og dine medpassagerer mulighed for at tale direkte til bilen, og på den måde indstille alle detaljer der kan blive behov for på køreturen. Bilen bliver altså pludselig en ny funktionel robot, som reagerer på kommandoer. Dette gør også, at du ikke skal trygge på knapper og kigge væk fra vejen, når du er chauffør bag rattet. Samtidig indrammer interiørlister og ambientbelysning A-Klasse Sedanens interiør og giver et indtryk af fuldendthed og luksus for alle der bydes velkommen indenfor. Inde på Mercedes Benz hjemmeside kan du bestille en prøvekørsel, som jeg ikke kan anbefale nok. Det er en unik mulighed for at prøve denne model af sammen med en Mercedes Benz ansat, som kan hjælpe dig med at lære alle funktionerne at kende. Du kan læse mere på bloggen her.