Hej bloggen! I dag skal vi tale om autopolstring herinde. Det skal handle om biler og autopolstring, men også om ompolstring af møbler. Det er en super god måde at holde liv i dine gamle ting, som måske kan have mange år endnu, men som bare lige trænger til en kærlig hånd. 

Autopolstring hos KA Autosadelmager

Trænger din bil til en kærlig hånd? Måske bare noget af din bil, eller måske faktisk hele dens interiør trænger til autopolsting? Lige gyldigt hvilken service din bil har brug for, så kan KA Autosadelmager hjælpe dig. KA Autosadelmager kan udskifte alt fra de mindre dele som ratbetræk, gearmanchet og dørpaneler, til de større dele såsom sæder, ny himmel, kalecher og nyt gulv. Alt sammen noget, som både forlænger din bils levetid, og som samtidig giver dig følelsen af en ny bil. Den kommer både til at dufte nyt og se ny ud. Hos KA Autosadelmager har de lavet alt fra udskiftning af gulvtæppe til Alfa Romeo Spider fra 1991 til ompolstring af et instrumentbord til en JAGUAR og reparation af Porsche-sæder. Vi arbejder både med “almindelige” personbiler og luksusbiler. Så du kan trygt stole på, at din bil er i de bedste hænder, når du afleverer den hos KA Autosadelmager til autopolstring.

Møbler til ompolstring

Men udover, at KA Autosadelmager er super dygtige til autopolstring, så har de også 15 års erfaring med ompolstring af designermøbler. Dette kan både være antikke møbler, som trænger til et ny look, eller møbler, som er blevet nedslidte, men godt kan holde i mange år endnu, hvis de lige får en kærlig hånd. KA Autosadelmager kan gøre mange ting ved dine møbler, for eksempel udskifter de gerne fra stof til læder eller omvendt. De laver ompolstring af stole, ombetrækning af stole, læder til stolesæder, betræk til stole, ompolstring af sofa, ombetrækning af sofa, restaurering af møbler og reparation af møbler. De bruger kun kvalitetsmaterialer, når de sætter møblerne i stand. På den måde kommer dine møbler til at se ud som om, de lige var kommet fra fabrikken som helt nye. Inde på KA Autosadelmager hjemmeside kan du se før- og efterbilleder af de møbler, som de har ompolstret gennem tiden, men også af de biler de har lavet autopolstring i. Du kan tilmed finde alle deres kontaktoplysninger, så du kan kontakte dem vedrørende dine møbler, din bil, båd, taxa og hvad end du ellers måtte have.

Læs mere på bloggen her.