Er du nået dertil, hvor din bil er så slidt, at den er pinlig at vise frem? At du gruer dig, hver gang nogen sætter sig ind på de ridsede sæder? Så er det uden tvivl tid til ny autopolstring. Det er utroligt, hvor stor en effekt det kan have at skifte sædebetrækkene ud – og så er det meget billigere end at skulle udskifte hele bilen. Vil du gerne finde en balancegang mellem en lækker bil og en bankkonto, der ikke ser rødt, så er ny autopolstring altså et rigtig godt valg.

Ny autopolstring til hele bilen

Det er ikke småting, der kan udrettes med ny autopolstring. Du kan både få repareret eller udskiftet polstringen på dine sæder, dørpaneler, himmel, gulv, kaleche og meget mere. Ja, hvis du vil gå all in, kan du også få udskiftet autopolstringen på de små ting såsom gearmanchet og ratbetræk. Det betyder, at både store og små skader forsvinder, og at du igen står med følelsen af en spritny bil – i hvert fald indeni. Ompolstringen giver dig også gode muligheder for at eksperimentere med materialer og farver og måske afprøve et look, du altid har drømt om.

autopolstring

Her finder du eksperterne

Det er klart, at selvom autopolstring langt fra er lige så dyrt som at købe ny bil, så er det stadig en (stor) udgift. Derfor bør du sikre dig, at det er professionelle folk, der tager sig af din bil, så arbejdet bliver udført ordentligt. KA-autosaddelmager udfører både møbelpolstring og autopolstring og har over 15 års erfaring på området. Det betyder, at de både har ekspertisen til at udføre store udskiftninger og reparere små skader. For dem er ingen opgave for stor eller lille. Det er nemlig dine ønsker, der er i fokus, og derfor gør de deres bedste for at imødekomme dem.

Få professionel vejledning

KA-autosadelmager bestræber sig på at levere den bedste kvalitet i alt, de gør. Det gælder både i deres håndværk, men også i deres service. Derfor prioriterer de den personlige vejledning rigtig højt. Hvis du er i tvivl om, hvad den bedste løsning er for din bil, er de altså mere end villige til at rådgive dig. De har trods alt stor erfaring inden for området og er rig på idéer til, hvordan din bil bliver, som du drømmer om.