Er det tid til nye gardiner i boligen? Hvorfor så ikke bestille en gardinbus med miljøvenlige gardiner, der bidrager til et bedre inde og udeklima. TextilRingen har et hav af forskellige gardinløsninger – og nu også den klimavenlige af slagsen. Vil du gerne passe på kloden og reducere dit energispild? Læs med i blogindlægget og se, hvad du kan gøre.

Sådan mindsker du varmetabet i din bolig

Vi bruger rigtig meget energi på at varme vores boliger op, og det er klart, at vi selvfølgelig skal have et indeklima, der er rart at være i. Men der er faktisk mange måder, hvorpå man kan optimere sin bolig, så den holder bedre på varmen. Man kan fx lave en tæthedsundersøgelse af boligen, kaldet en blowerdoor test, eller investere i bedre isolering. Men du kan også bare gøre noget så simpelt som at vælge klimavenlige gardiner. Hos TextilRingen har de to gardintyper, der begge virker besparende på energiforbruget.

Thermo Plisse og Klima Screen

Man kan ikke umiddelbart se det på dem, men Thermo Plisse og Klima Screen er to gardiner, der er lavet med termoeffekt. Det betyder, at de er bedre til at justere varmen, så den holdes ude om sommeren og inde om vinteren. Faktisk kan Thermo Plisse reducere varmetabet med næsten 50 %. Dét er noget, der i den grad kan mærkes på varmeregningen, for ikke at snakke om klimaets regning. Men også Klima Screen har sine fordele. Gardinet er nemlig lavet af et stof med antimikrobiel beskyttelse. Det betyder, at gardiner selv bekæmper mikrober og dermed forebygger pletter og lugtgener. Dermed holder det sig pænt i længere tid og bidrager også til et sundere indeklima.

Drop elektriciteten – brug solenergi

En anden mulighed for at tænke i klimavenlige baner er at bruge solcelleenergi til at drive dine motoriserede rullegardiner. Det er 100 % selvstyrende og en meget diskret installation.

Bestil en gardinbus fra TextilRingen

Vil du gerne vide mere om de klimavenlige gardiner? Så kan du læse mere på TextilRingens hjemmeside. Dér kan du også se mange andre gardinløsninger eller bestille en gardinbus med det samme. Når du bestiller en gardinbus, kommer der en gardinekspert ud til dig, som kan vejlede dig og besvare dine spørgsmål. Det er nemt at booke, du skal bare udfylde formularen med navn, adresse, telefon og mail. Så vender de tilbage for at aftale en tid for et gratis og uforpligtende besøg af deres gardinbus og -ekspert.