Hej bloggen! Glædelig weekend. I dag skal det handle om frivilligt arbejde i udlandet, som er både en mega sjov og lærerig oplevelse for alle, unge som voksne, som ønsker at tage afsted på et tidspunkt i deres liv. Det er populært at tage afsted i sit sabbatår, og det skal vi tale om i dag. 

Frivilligt arbejde i udlandet for unge såvel som voksne

Frivilligt arbejde i udlandet er for unge mennesker, som lige er kommet ud af gymnasiet, men lige såvel for voksne, som trænger til forandring i deres hverdag med samme 9-5 job ved det samme skrivebord – læs mere her. Med frivilligt arbejde kan man komme ud i verden og gøre en forskel for lokalbefolkninger i Asien, Afrika og Sydamerika. Man kan arbejde med naturprojekter, hvor man kan hjælpe med at bekæmpe plastik i havene eller sikre junglen fremadrettet. Derudover kan man også arbejde med mange forskellige dyr i de mange lande, som man kan komme til. Med frivilligt arbejde i udlandet får du oplevelser ud over det sædvanlige, og du får masser af livserfaring, som du kan bruge i din karriere i Danmark eller andetsteds.

Mange forskellige oplevelser

I din fritid kan du udforske det land, som du er kommet til (eller nabolande, som ligger tæt på) og se steder og attraktioner, som kun de lokale kender. Du kan desuden deltage i turistaktiviteter, som Alott kan hjælpe dig med, at booke ind i din rejse. Alott har mange forkellige projekter i udlandet, alle projekter, hvor nogen har brug for din hjælp og du kan gøre en forskel for deres liv. Du kan selv bestemme, hvilket projekt, som passer dig bedst. Når man tager afsted med Alott, må man ikke forvente, at kunne redde verden, men for dem, du møder på projektet, gør det en forskel, at du er der. Det beriger et barns hverdag, at du er der og det gør en forskel for et rehabiliteret dyr, at du hjælper med at sætte det tilbage i naturen. Der er mange ting, som du kommer til at tage med i rygsækken: Du lærer dig selv bedre at kende, du bliver bedre til at tilpasse dig, du dygtiggør dig inden for et fremmedsprog, du får dit livs oplevelse, som du aldrig vil glemme, du udvikler dine personlige kompetencer, du får nye venner fra hele verden, og du får en dybere indsigt i andre kulturer.

Du kan læse mere på bloggen om andre events her.