Hvis du overvejer at få lavet fedtsugning på din hals eller en anden kosmetisk operation, så er det en god idé at læse med her. Dette blogindlæg skal nemlig handle om den dygtige speciallæge Bonnie Erichsen, som er ekspert i plastikkirurgi. Hun laver mange forskellige indgreb, men altid kun for patientens bedste.

En speciallæge der tænker på dig

Bonnie Erichsen har været uddannet speciallæge i plastikkirurgi siden 1981. Hun har siden arbejdet på flere forskellige klinikker og er i dag selvstændig, men tilknyttet Privathospitalet Danmark. Selvom hun er speciallæge i plastikkirurgi og har eksamen i kosmetisk kirurgi fra USA, laver hun dog ikke kosmetiske operationer for enhver pris. Hun sørger først og fremmest for, at den pågældende operation er uden risiko for patienten, og at den faktisk kan indfri patientens ønsker. Nogle gange tror patienten fx, at en brystforstørrende operation er den rigtige løsning, selvom det måske snarere er brystets facon, som er årsag til problemet. Bonnie Erichsen snakker derfor altid med patienten, så både hun og patienten er overbevist om, at operationen vil forbedre livet for patienten.

Hvordan foregår en fedtsugning på din hals?

Nogle mennesker har et overskud af fedtceller på halsen og kæbelinjen, og de tager derfor især på på dette område. Ved en fedtsugning på ens hals, fjerner man nogle af disse overskydende fedtceller, så halsen og ansigtet bliver mere markeret. Det kan gøres relativt simpelt. I lokalbedøvelse indsætter man en lille kanyle og suger herefter fedtcellerne ud. Derefter syes sårene sammen med enkelte sting, og en bandage lægges om hovedet. Bandagen behøver man kun bruge, når man er hjemme. Det er normalt at opleve hævelse, og blå mærker kan også forekomme. Det vil dog alt sammen forsvinde igen efter omkring 10 dage. I sjældne tilfælde kan der gå betændelse i sårene, men dette kan under alle omstændigheder behandles med antibiotika.

Tag en snak med Bonnie Erichsen

Hvis du overvejer at få lavet fedtsugning på din hals, så er det en god idé at kontakte Bonnie Erichsen for at høre, hvad hun kan gøre for dig. Alle mennesker er forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvordan menneskers hud og hals egner sig til en fedtsugning. Det er dog noget, Bonnie Erichsen kan fortælle mere om. Det er typisk en god idé at tage en pårørende med til forundersøgelsen. Er du interesseret? Så læs mere på Bonnie Erichsens hjemmeside.

Overvejer du også tandretning? Så læs med i dette blogindlæg.