På det sidste har nogle kammerater og jeg, snakket meget om at det kunne være super sjovt, at brygge vores eget øl. Vi besluttede os derfor for, at gå sammen om at købe ølbrygning udstyr til min garrage.

Fra i idé til virkelighed

I langt tid har nogle gutter og jeg, virkeligt haft lyst til at starte et fælles projekt, omkring ølbrygning. Efter en del snak om hvordan og hvorledes nåede vi frem til, at vi skulle bruge noget seriøst, kvalitets udstyr. Vi gik derfor igang med at lede online efter et sted hvor hobby bryggere kunne handle udstyr og vi faldt over brygforretningen. Vi er 5 om projektet, og vi har alle smidt 1000kr i til at starte med, så nu går vi egentligt bare og venter på at første batch skal blive færdig, så vi kan få en kold, hjemmebrygget øl, på disse varme sommerdage. Nu går vi bare og venter på at øllen er færdig med at gære, så vi kan holde en lille sommerfest og så selvfølgeligt håbe på at det bliver godt x(krydset fingre).

Moderne ølbrygning udstyr

Det er vigtigt for os at ende ud med et produkt, altså øl, som vi er tilfredse med. Derfor er vi heller ikke gået på kompromis med udstyret. Vi fandt brygforretningen online og igennem dem har vi købt vores bryggesæt. Skal jeg være ærlig, så er der faktisk ikke nogen af os der helt ved, hvad det er, vi har lavet. Men som de mænd vi er, har vi alle sammen ladet som om at vi vidste det. Jeg er da også sikker på at det nok skal blive godt, men vi har overhovedet ikke styr på mængde fordelingen af de forskellige ingredienser.

Brygforretningen kan klar anbefales

Efter en kort dialog med brygforretningen omkring vores drømme, om ølbrygning, var de super søde og fik guided os i den rigtige retning. De vendte endda tilbage med flere veje vi kunne gå, og forklarede forskelle på pris og hvilken kvalitet vi kunne forvente fra de forskellige brygge metoder.
Jeg kan klart anbefale Brygforretningen og ølbrygning udstyr. De virker super professionelle og lever virkeligt op til at være eksperter i deres proffesion. Det virker som at passionen  for ølbrygning overgår business instinket omkring at gøre det til en forretning.

Vi føler ihvertfald at vi har fået de råd og den vejledning der skal til for at beholde os som kunder for evigt.