Det er sjældent en nem beslutning, når man skal ud og erhverve sig en helt ny bil. Det er nemlig en dyr oplevelse og der er rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem, som hver især kan være med til at dække forskellige behov. Derfor er det en beslutning, som er ekstremt kompleks og derfor behøver man rigeligt tid inden man tager sin endelige beslutning. At vi så i Danmark har nogle afgifter på biler som er ekstremt høje, gør ikke beslutningen meget nemmere. Derfor handler det om at lave så meget research som overhovedet muligt, således man kommer hjem med den bil man bedst kan lide. Denne artikel vil introducere dig for den nye Mercedes Benz A Klasse. Så hvis du er bil interesseret eller er på jagt efter dit nye bilindkøb, så følg endelig med her i artiklen.

Mercedes Benz A Klasse – Introduktion

Når man kigger på den nye Mercedes Benz A Klasse, er det tydeligt at den indleder en helt nye Mercedes Benz design-æra. Den er skabt og designet i fabrikken, hvor man har døbt dette nye design “Sensual Purity”. Dette skyldes at bilens revolutionerende design forener elegante og enkle linjer, med bløde og sensuelle overflader. Desuden er der tænkt på teknologi ned til den mindste detalje, således at man også har at gøre med en moderne bil. Den markante kølergril, en pileformet front og LED High Performance lygter er alt sammen med til at give denne sensuelle bil et ungt og sportigt udseende. Dermed fanger den nye Mercedes Benz A klasse tidsånden og cementerer Mercedes Benz stil og brand.

En rummelig bil indeni

Hvis du ønsker en rummelig bil, er den nye Mercedes Benz A Klasse helt sikkert noget for dig. Den har nemlig en nyfortolket kabine og baggagerum, med meget mere plads. Herudover sætter den også nye standarter for det kompakte bil segment. Her er der nemlig fokus på komfort, kvalitet og banebrydende teknologi i bilen.

Teknologi og widescreen display

Første gang du træder ind i bilen, er det du umiddelbart ligger mærke til nok det nye widescreen display. Her er speedometer og infotainment smeltet sammen og giver dig dermed alle de informationer du behøver i øjenhøjde. Herudover er skærmen udstyret med touch-screen, således at den nemt kan benyttes.

Har du brug for at finde den perfekte frokostordning i København? Så læs med på linket, hvor du kan blive klogere inden du tager dit valg.