Konen har i langt tid bedt om at få gardiner hængt op i sommerhuset og forventet at jeg tog mig af det. Til formålet snød jeg lidt og fik gardinbussen ud for at hjælpe.

På dybt vand

Som sagt var jeg blevet pålagt at konen at sætte sommerhuset i stand, inden hun fik ferie. Det inkluderede også at få hængt gardiner op. Sagen er bare den at hver gang jeg bestemmer noget i forhold til indretning, så får jeg sq røven på komedie. Det er bare ALDRIG godt nok, pænt nok eller stilfuldt nok. Heldigvis lykkedes det for mig denne gang, uden at nogen fik revet hovedet af. Jeg fandt nemlig en super enkel løsning, som du kan læse mere om i næste afsnit.

Jeg har renoveret på sommerhuset det meste af vinteren. Der er blandt andet blevet installeret en brændeovn, kommer nyt tag på og installeret nyt køkken. Det betyder også at jeg efterhånden er ved at være en smule træt af, at gå og arbejde dernede. Det bedste ved hele projektet er, at jeg har haft en undskyldning for at komme væk fra konen.

Gardinbussen kom til undsætning

For at være helt ærlig, så var jeg faktisk fucking træt af, at jeg blev sat igang med indretning af sommerhuset, for at sige det pænt. Jeg fandt dog gardinbussen online, fra tekstilringen. Den tid og den røvfuld, som de har sparret mig for, har helt sikkeret været pengene værd.
Det fungere ved at man kontakter tekstilringen, og giver dem målene på de vinduer som man skal bruge gardiner til. Så sender de en gardinbus ud, med gardiner i alle de rigtige mål. Der kommer så en indretningsekspert og rådgiver dig omkring alt hvad gardiner indebærer, herunde lysniveau i forskellige rum, farvekombinatioer og gardintyper.
Jeg fik besøg af Jan. Jan virkede heldigvis super kompetent, syntes både jeg, men også min kone. Jan og jeg brugte cirka en halv time på snakke gardiner. Efterfølgende sagde han at han egentligt havde sat 3 timer af til møde, så han ville holde tidligt fri. jeg bød på en øl men han takkede nej og kørte af sted igen. Dagen efter kom han igen med 10 nye gardiner til vores sommerhus og efter et par timer var det hele hængt op.
Hvis nogen skulle være bekymret for mit helbred, så bare roligt. Gardinerne fra gardinbussen faldt i god jord hos konen.