Med Nordic Caterings frokostordning i København kan du få leveret en sund, lækker frokost hver dag. Ikke flere sure og kedelige madpakker – hver dag bliver en glædelig overraskelse med ny menu hver uge, masser af sunde retter, samt lækre snacks og kage nogle gange. Læs med på bloggen i dag!

Sund frokost hver dag med frokostordning i København

En populær frokostordning i København

Med Nordic Caterings frokostordning i København skal du aldrig mere tænke over din frokost næste dag. Ikke flere sure, kedelige leverpostejsmadder, og ikke flere irriterende mandage, hvor du har glemt din madpakke. Fra nu af, får du frisk, sund og lækker mad hver dag til frokost. Nordic Catering leverer maden lidt før middag, og hjælper med at stille det op ved mindre I selv vil gøre dette. De tager de gamle kasser, fade osv. med, når de afleverer ny frokost. Med denne frokostordning får du, hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter, 2 forskellige blandede salater, hjemmerørt dressing, 3 forskellige slags pålæg med tilbehør, friskbagt lyst- og mørkt brød med smør, et udvalg af ost og kiks hver tirsdag, og dagens kage hver torsdag​. Der er altså masser af variation i, hvad I får at spise, så det bliver aldrig kedeligt eller forudsigeligt. Hvis du er blevet hooked, så kan du få en uforpligtende prøveuge med ordningen inde på Nordic Caterings hjemmeside. Linket kan du finde længere oppe i artiklen. Men nu, hvor du har hørt lidt om ordningen, er du så overbevist? Jeg er. Men hvis du ikke helt er endnu, så læs med.

Grunden til at denne frokostordning er den bedste

Hos Nordic Catering er kerneværdierne klare. Det handler om kvalitet, variation og punktlighed, og dette vil jeg fortælle lidt om, hvordan de lever op til hver eneste dag. Kvaliteten kommer hver dag til virkelighed gennem deres dygtige kokke, som laver alle retter fra bunden med sæsonens mest friske råvarer. Dette er både et lækkert valg, men også miljøvenligt. På denne måde kan de også tage hensyn til specielle diæter eller allergier hos kunden. Variationen kommer til livs, når de uge efter uge ændre på deres menu, så det aldrig bliver kedeligt. De følger med i trends og tendenser indenfor gastronomien, så de hele tiden kan udvikle sig og nytænke deres opskrifter. Du får derfor hele tiden lov til at prøve nye, spændende frokostretter med denne frokostordning i København. Sidste punkt i kerneværdierne hos Nordic Catering er punktlighed. Dette går de højt op i, fordi dette medfører at deres kunder føler sig trykke ved frokostordningen hos dem. De har personale ansat, som er super servicemindede og altid møder op med et smil. Derudover vil det altid være den samme chauffør, som leverer jeres mad, så I kender hindanden, og det er i alt slags vejr når som helst på året (i hverdage).