Det er tid til fest! Hvorfor? Jamen, bare fordi det er forår og vi alle er glade, fordi solen varmer lige dét mere. Alle kommer ud, og derfor skal jeres firma da holde en fest i de flotte lokaler til firmafest i København, der findes. Læs med på bloggen i dag!

De bedste lokaler til firmafest i hele København – med garanti!

I dag på bloggen skal det handle om det aller bedste lokaler til firmafest i Købenavn. Det er med garanti, at du vil elske Marketenderiet. Det er en venue, som ligger i Valby ikke langt fra Københavns centrum. Marketenderiet tilbyder et stort lokale med plads til 700 gæster, men dette lokale til firmafest kan også deles op i mindre lokaler, hvor et er til selve firmafesten og resten måske er til små opgaver, lege, konkurrencer, møder eller andet lignende, som I gerne vil i løbet af jeres dag/aften. Marketenderiet kan sørge for opdækning af borde, hvis I gerne vil have siddende middag, men I kan selvfølgelig også på højborde, hvis I ønsker dette istedet. Deres dygtige kokke, med mere end 10 års erfaring, laver gerne maden til jer. I kan selv komme med ønsker, men de har også masser erfaring med at sammensætte menuer. De har samtidig fokus på allergier og sunde tilvalg.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Hos Marketenderiet handler det om beliggenhed. De ligger som sagt midt i Valby, som ikke er langt fra Københavns centrum. Det er tæt på Valby station, hvorfra der kører toge, s-toge og busser døgnet rundt. På den måde kan jeres gæster nemt komme til og fra, når de har fået lidt alkohol indenbords. Der er selvfølgelig også taxaer, som kan kører dem til deres hotel, hostel eller hjem. Til sidst ligger Marketenderiet ekstremt tæt på motorvejen, så det er nemt for jeres gæster at kommer lidt længere væk fra. De kan tilmed parkere gratis på de mange p-pladser, som findes rundt om disse perfekte lokaler til firmafest i København.

Så nu er det op til jer. Hvilken firmafest skal i holde i disse perfekte festlokaler i København? Sommerfest? Jubilæum? Fødselsdag for virksomheden? Måske har en af jeres medarbejdere lavet et virkelig godt resultat? Måske har I landet en ny kunde? Det hele skal fejres, så læs meget mere på Marketenderiets hjemmeside, hvor du kan få alle detaljerne omkring deres venue samt deres kontaktinformationer.

Læs mere på bloggen omkring flotte venues, som lægger centralt i København lige her.